Разработка технологии йодированных белково-жировых эмульсий для производства вареных колбас: автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата технических наук: 05.18.04 / Лескова Светлана Юрьевна

Захавана ў:
Шифр документа: 2АД146127,
Тып дакумента: Аўтарэфераты дысертацый
Аўтар: Лескова, С. Ю.
Апублікавана: Улан-Удэ , 2005
Фізіч. характарыстыкі: 19 с.
Мова: Руская
Прадмет:
Чытаць далей

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
2АД146127 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:2:80 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал