Технология производства говядины: учебное пособие для студентов высших учебных заведений, обучающихся пo специальностям "Зоотехния", "Ветеринария", "Ветсанэкспертиза" / В. И. Комлацкий, Н. И. Куликова, И. В. Щукина

Захавана ў:
Шифр документа: 1//501500(039),
Тып дакумента: Кнігі
Аўтар: Комлацкий, В. И.
Апублікавана: Ростов-на-Дону : Феникс , 2015
Фізіч. характарыстыкі: 347, [3] с., [4] л. цв. ил. : ил., табл.
Мова: Руская
Серыя: Серия "Высшее образование"
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
1//501500(039) ОФХ отдела книгохранения (039) 15:2:11:41 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал