Основы консервирования пищевых продуктов: [По спец. «Технология консервирования»] / Б. Л. Флауменбаум, С. С. Танчев, М. А. Гришин

Захавана ў:
Шифр документа: 124045, 148113,
Тып дакумента: Кнігі
Аўтар: Флауменбаум, Б. Л.
Апублікавана: М. : Агропромиздат , 1986
Фізіч. характарыстыкі: 493, [1] с. : ил. ; 22 см
Мова: Руская
Серыя: Учеб. и учеб. пособия для вузов
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 2 , даступна: 2 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
124045 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:3:1:31:11 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал
148113 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:3:1:37:11 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал