Перспективные направления в технике и технологии производства копченостей, полуфабрикатов и колбасных изделий / А. Б. Лисицын, А. Н. Спиркин, Л. А. Бушкова и др.

Захавана ў:
Шифр документа: 482292,
Тып дакумента: Кнігі
Апублікавана: М. : АгроНИИТЭИмясомолпром , 1992
Фізіч. характарыстыкі: 33 с. : табл.
Мова: Руская
Серыя: Мясная пром-сть: Обзор. информ.
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
482292 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:3:3:144:11 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал