Организация производства свинины в подсобных сельских хозяйствах туристских предприятий: Метод. рекомендации / [ВЦСПС], Центр. совет по туризму и экскурсиям, Упр. турист. учреждений и маршрутов

Захавана ў:
Шифр документа: 254622,
Тып дакумента: Кнігі
Апублікавана: М. : Центр. рекл.-информ. бюро «Турист» , 1988
Фізіч. характарыстыкі: 95, [1] с. ; 22 см
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
254622 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:3:3:88:11 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал