Разработка технологии пищевого гидролизата казеина: Автореф. дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук: (05.18.04) / Всесоюз. акад. с.-х. наук им. В. И. Ленина, Научно-техн. центр мяс. и мол. пром-сти, Всесоюз. н.-и. и конструкт ин-т мяс. пром-сти

Захавана ў:
Шифр документа: 176463/91,
Тып дакумента: Аўтарэфераты дысертацый
Аўтар: Лапшинская, Н. А.
Апублікавана: М. , 1991
Фізіч. характарыстыкі: 18 с.
Мова: Руская

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
176463/91 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:2:73 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал