Повышение качества и снижение потерь мяса птицы на стадиях производства: автореферат диссертации на соискание ученой степени доктора сельскохозяйственных наук: 06.02.04 / Гущин Виктор Владимирович

Захавана ў:
Шифр документа: 2АД139501,
Тып дакумента: Аўтарэфераты дысертацый
Аўтар: Гущин, В. В. (род. 1938)
Апублікавана: Сергиев Посад , 2004
Фізіч. характарыстыкі: 44 с.
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
2АД139501 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:2:80 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал