Научные основы технологии пищевых порошков и кондитерских масс: Учеб. пособие / Г.О.Магомедов, А.Я.Олейникова, А.В.Зубченко

Захавана ў:
Шифр документа: 1Ок100635,
Тып дакумента: Кнігі
Апублікавана: Воронеж : ВТИ , 1994
Фізіч. характарыстыкі: 120 с.
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
1Ок100635 ОФХ отдела книгохранения (039) 12:2:1:19 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал