Технологический сборник рецептур колбасных изделий и копченостей / Авт.-сост.: Б.С.Сенченко и др.

Захавана ў:
Шифр документа: 1Ок362065, 1Ок451710,
Тып дакумента: Кнігі
Апублікавана: Ростов н/Д : МарТ , 2001
Фізіч. характарыстыкі: 864 с. ; 21 см
Мова: Руская
Серыя: Серия "Технологии пищевых производств"
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 2 , даступна: 2 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
1Ок362065 ОФХ отдела книгохранения (039) 12:2:3:88 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал
1Ок451710 ОФХ отдела книгохранения (039) 12:2:5:129 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал