Сенсорный анализ пищевых продуктов. Дегустация вин: Учеб. пособие / Т.Ю.Дуборасова

Захавана ў:
Шифр документа: 1Ок316018, 1Ок316019,
Тып дакумента: Кнігі
Аўтар: Дуборасова, Т. Ю.
Апублікавана: М. : Маркетинг , 2001
Фізіч. характарыстыкі: 182, [1] с. ; 20 см.
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 2 , даступна: 2 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
1Ок316018 ОФХ отдела книгохранения (039) 12:2:2:71 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал
1Ок316019 ОФХ отдела книгохранения (039) 12:2:2:71 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал