Научные основы и технологические аспекты комплексной переработки фитомассы амаранта для получения пектиновых веществ и белковых изолятов: Автореф. дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук: 03.00.23 / Минзанова Салима Тахиятулловна

Захавана ў:
Шифр документа: 2Ад51335,
Тып дакумента: Аўтарэфераты дысертацый
Аўтар: Минзанова, С. Т.
Апублікавана: Казань , 2000
Фізіч. характарыстыкі: 22 с.
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
2Ад51335 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:2:76 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал