Асновы тэхнахімічнага кантролю кандытарскай перапрацоўкі пладоў: Пюрэ, павідла, начынка, мармелад / Г.Х.Марон

Сохранено в:
Шифр документа: Ба18854, БА18855,
Вид документа: Книги
Автор: Марон, Г. Х.
Опубликовано: Мн. : Дзярж. выд-ва Беларусі , 1935
Физические характеристики: 45 с.
Язык: Белорусский
Предмет:
00000cam0a22000004ib4500
001 BY-NLB-br327863
005 20130429105445.2
010 # # $d 1 р. 50 к. 
100 # # $a 20010413d1935 u y0bely50 ca 
101 0 # $a bel 
102 # # $a by 
105 # # $a a 000yy 
109 # # $a aa 
200 1 # $a Асновы тэхнахімічнага кантролю кандытарскай перапрацоўкі пладоў  $e Пюрэ, павідла, начынка, мармелад  $f Г.Х.Марон  $g Навук.-даслед. ін-т харч. прам-сці БССР 
210 # # $a Мн.  $c Дзярж. выд-ва Беларусі  $d 1935 
215 # # $a 45 с. 
300 # # $a Бібліягр.: с. 45 (12 назв.). 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23597  $a ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar14340  $a КОНДИТЕРСКИЕ ФАБРИКИ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23842  $a ПЛОДЫ РАСТЕНИЙ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23260  $a ПЕРЕРАБОТКА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar33936  $a ТЕХНОХИМИЧЕСКИЙ КОНТРОЛЬ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23598  $a ХАРЧОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar14341  $a КАНДЫТАРСКІЯ ФАБРЫКІ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23843  $a ПЛАДЫ РАСЛІН  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23261  $a ПЕРАПРАЦОЎКА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar33937  $a ТЭХНАХІМІЧНЫ КАНТРОЛЬ  $2 DVNLB 
607 # # $3 BY-NLB-ar42134  $a Беларусь 
607 # # $3 BY-NLB-ar42135  $a Беларусь 
607 # # $3 BY-NLB-ar4578  $a Белорусская Советская Социалистическая Республика 
607 # # $3 BY-NLB-ar4577  $a Беларуская Савецкая Сацыялістычная Рэспубліка 
615 # # $a Белорусский национальный документ 
675 # # $a 664.858(476)  $v 3  $z rus 
675 # # $a 664.859(476)  $v 3  $z rus 
686 # # $a 65.35.33  $2 rugasnti 
686 # # $a 65.35.03  $2 rugasnti 
700 # 1 $3 BY-SEK-311926  $a Марон  $b Г. Х. 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20010413  $g psbo 
801 # 1 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20060315  $g psbo