Разработка технологии и рецептур кулинарных изделий на основе структурированного зерна чечевицы: Автореф. дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук: 05.18.16 / Нижегор. коммер. ин-т, Каф. технологии и организации питания С.-Петерб. торгово-экон. ин-та, Всесоюз. науч.-исслед. ин-т зернобоб. и крупяных культур

Захавана ў:
Шифр документа: 2Ад40459,
Тып дакумента: Аўтарэфераты дысертацый
Аўтар: Бых, Г. М.
Апублікавана: СПб. , 1999
Фізіч. характарыстыкі: 25 с.
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
2Ад40459 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:2:75 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал