Food safety culture: creating a behavior-based food safety management system / Frank Yiannas

Сохранено в:
Шифр документа: 1И//845279(039),
Вид документа: Книги
Автор: Yiannas, F.
Опубликовано: New York : Springer , 2012
Физические характеристики: XII, 95, [2] с. : іл. ; 23 см
Язык: Английский
Серия: Food microbiology and food safety
Предмет:
00000cam0a2200000 ib4500
001 BY-NLB-br0001764962
005 20220512095105.0
010 # # $a 978-1-4419-2500-8 
100 # # $a 20220426d2012 k y0bely50 ba 
101 0 # $a eng 
102 # # $a US 
105 # # $a a z 001yy 
109 # # $a ra 
200 1 # $a Food safety culture  $e creating a behavior-based food safety management system  $f Frank Yiannas 
210 # # $a New York  $c Springer  $d 2012 
215 # # $a XII, 95, [2] с.  $c іл.  $d 23 см 
225 1 # $a Food microbiology and food safety 
320 # # $a Бібліяграфія: с. 87―89 
320 # # $a Паказальнік: с. 91―95 
606 0 # $3 BY-NLB-ar46625  $a ХАРЧОВАЯ БЯСПЕКА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar46623  $a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23598  $a ХАРЧОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar25253  $a ПРАДПРЫЕМСТВЫ ГРАМАДСКАГА ХАРЧАВАННЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar15443  $a КУЛЬТУРА ПАВОДЗІН  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar2120368  $a САНІТАРНЫЯ ПРАВІЛЫ І НОРМЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar45711  $a АРГАНІЗАЦЫЙНАЯ КУЛЬТУРА  $2 DVNLB 
620 # # $3 BY-NLB-ar1614608  $d Нью-Ёрк  $2 BY-auth 
675 # # $a 338.439.544  $v 4  $z rus 
686 # # $a 76.75.29  $v 6  $2 rugasnti 
700 # 1 $a Yiannas  $b F.  $g Frank 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20220426  $g RCR