|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0001764962 |
005 |
20220512095105.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-1-4419-2500-8
|
100 |
# |
# |
$a 20220426d2012 k y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a eng
|
102 |
# |
# |
$a US
|
105 |
# |
# |
$a a z 001yy
|
109 |
# |
# |
$a ra
|
200 |
1 |
# |
$a Food safety culture
$e creating a behavior-based food safety management system
$f Frank Yiannas
|
210 |
# |
# |
$a New York
$c Springer
$d 2012
|
215 |
# |
# |
$a XII, 95, [2] с.
$c іл.
$d 23 см
|
225 |
1 |
# |
$a Food microbiology and food safety
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: с. 87―89
|
320 |
# |
# |
$a Паказальнік: с. 91―95
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46625
$a ХАРЧОВАЯ БЯСПЕКА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23598
$a ХАРЧОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar25253
$a ПРАДПРЫЕМСТВЫ ГРАМАДСКАГА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15443
$a КУЛЬТУРА ПАВОДЗІН
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2120368
$a САНІТАРНЫЯ ПРАВІЛЫ І НОРМЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar45711
$a АРГАНІЗАЦЫЙНАЯ КУЛЬТУРА
$2 DVNLB
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar1614608
$d Нью-Ёрк
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 338.439.544
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 76.75.29
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$a Yiannas
$b F.
$g Frank
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20220426
$g RCR
|