Рацыяналізацыя вытворчых працэсаў у харчовай прамысловасці: [зборнік артыкулаў / рэдкалегія: Позняк (адказны рэдактар) і інш.]

Сохранено в:
Вид документа: Продолжающиеся издания
Опубликовано: Менск : Выданне НДІ харчовай прамысловасці , 1935
Физические характеристики: 94, [1] с. : граф., табл. ; 22 см
Язык: Белорусский
Серия: Зборнік прац вып. 7
00000cam2a22000003ij4500
001 BY-NLB-br0001539910
005 20190320144943.0
100 # # $a 20190320d1935 |||y0bely50 ca 
101 0 # $a bel 
102 # # $a BY 
105 # # $a a ||||000yy 
200 1 # $a Рацыяналізацыя вытворчых працэсаў у харчовай прамысловасці  $e [зборнік артыкулаў  $f рэдкалегія: Позняк (адказны рэдактар) і інш.] 
210 # # $a Менск  $c Выданне НДІ харчовай прамысловасці  $d 1935 
215 # # $a 94, [1] с.  $c граф., табл.  $d 22 см 
225 1 # $a Зборнік прац  $f Навукова-даследчы інстытут харчовай прамысловасці БССР  $v вып. 7 
320 # # $a Бібліяграфія: с. 19 
461 # 1 $1 001BY-NLB-br443901  $1 2001   $v Вып. 7 
702 # 1 $a Позняк  $4 340 
711 0 2 $3 BY-PLRB-ar10468410  $a Беларускі навукова-даследчы інстытут харчовай прамысловасці  $c Мінск 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20190320  $g RCR