Другие авторы/ответственные: |
Дрыбас, А. П. (нар. 1949) , Лазука, Б. А. , Караленка, Я. М. , Суслова, Н. В. , Валасач, А. В. , Макей (кампанія) |
ISBN: |
978-985-01-1198-2
|
Жанр: |
Переплет - 21 век начало
Переплет - Обрез золоченый - Тиснение орнаментальное
|
Другие заглавия: |
Белорусская кухня
Belarusian cuisine
Беларуская нацыянальная кухня bel
|
Примечания: |
Частка тэксту паралельна на беларускай, рускай, англійскай мовах
Загаловак на пераплёце: Беларуская нацыянальная кухня
У скураным пераплёце ручной работы. На верхнім вечку пераплёта сляпое цісненне. Трохбаковы залаты абрэз. Скураная зашпілька з драўлянай лыжкай BY-HM0000:13Н//11853К(026)
На ніжнім вечку пераплёта сляпым цісненнем пячатка: ручная работа Макей BY-HM0000:13Н//11853К(026)
Бібліяграфія: с. 252 (23 назв.)
1300 экз.
|