Пространственные особенности национальной кухни как маркер самоидентичности населения Беларуси / Н. Б. Тупицына, А. А. Иванова // Магілёўскі мерыдыян : нататкі Магілёўскага аддзела Беларускага геаграфічнага таварыства : навуковы часопіс. — 2017. ― Т. 17, вып. 1/2. ― С 97―100
Сохранено в:
Вид документа: | |
---|---|
Автор: | Тупицына, Н. Б. (род. 1979) |
Язык: | Русский |
Предмет: |
2017, Т.17,вып.1/2
Всего : 1 , доступно: 1 | Доступно Заказать | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
2017, Т.17,вып.1/2
Всего : 1 , доступно: 1 | Доступно Заказать | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|