Жывіца і прадукты яе пераапрацоўкі ; Уплыў спосабаў хавання шпігінару на яго якасць / К. Н. [г. зн. К. М.] Караткоў. Смалістасць елкі звычайнай / В. С. [г. зн. У. С.] Бабраўніцкі
Сохранено в:
Вид документа: | |
---|---|
Автор: | Караткоў, К. М. (1890—1954) |
Опубликовано: | Менск : Дзяржаўнае выдавецтва Беларусі, Сельгассектар , 1934 |
Физические характеристики: |
65, [2] с. : іл., табл. ; 22 см
|
Язык: | Белорусский |
Серия: |
Серыя навуковых выданняў
вып. 2 |
Предмет: | |
Е-документ: |
E-документ
|
1934, Вып.2: Жывіца і прадукты яе пераапрацоўкі / Караткоў К. Н.
Всего : 1 , доступно: 1 | Доступно Заказать | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
1934, Вып.2: Жывіца і прадукты яе пераапрацоўкі / Караткоў К. Н.
Всего : 1 , доступно: 1 | Доступно Заказать | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|