Cheese making: a book for practical cheesemakers, factory patrons, agricultural colleges and dairy schools / J. L. Sammis

Сохранено в:
Шифр документа: 1И//440288(039),
Вид документа: Книги
Автор: Sammis, J. L.
Издание: 7th ed. of Decker's Cheesemaking, revised and enlarged
Опубликовано: Madison : The Cheese Maker Book Co. , 1924
Физические характеристики: 245 c. : іл. ; 24 см
Язык: Английский
Предмет:
00000cam0a2200000 ib4500
001 BY-NLB-br0001024137
005 20140314134219.0
100 # # $a 20140121d1924 m y0bely50 ba 
101 0 # $a eng 
102 # # $a US 
105 # # $a ac z 001yy 
109 # # $a ca  $a da 
200 1 # $a Cheese making  $e a book for practical cheesemakers, factory patrons, agricultural colleges and dairy schools  $f J. L. Sammis 
205 # # $a 7th ed. of Decker's Cheesemaking, revised and enlarged 
210 # # $a Madison  $c The Cheese Maker Book Co.  $d 1924 
215 # # $a 245 c.  $c іл.  $d 24 см 
310 # # $a У пераплёце 
320 # # $a Паказальнік: с. 244―245 
606 0 # $3 BY-NLB-ar32757  $a СЫРАВАРНАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar32763  $a СЫРАВІНА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar33875  $a ТЭХНАЛАГІЧНЫЯ ПРАЦЭСЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar2420963  $a СЫРАРОБСТВА (тэхнал. працэс)  $2 DVNLB 
620 # # $3 BY-NLB-ar4075845  $d Мадысан  $2 BY-auth 
675 # # $a 637.3  $v 4  $z rus 
686 # # $a 65.63.39  $2 rugasnti  $v 6 
700 # 1 $3 BY-SEK-ar6972025  $a Sammis  $b J. L. 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20140121  $g psbo