Як консервувати плоди, овочi i м'ясо

Сохранено в:
Шифр документа: АН417122,
Вид документа: Книги
Автор: Вищепан, О. Г.
Издание: 2-е, випр. i доп. вид.
Опубликовано: К. : Держсiльгоспвидав УРСР , 1963
Физические характеристики: 142 с. : iл. ; 21 см
Язык: Украинский
00000nam0a22000001ib4500
001 BY-NLB-rr42049760000
005 20080220150357.0
010 # # $b В опр.  $d 34 к. 
021 # # $a RU  $b [63-5808] 
100 # # $a 20080220d1963 y0ukry50 ca 
101 0 # $a ukr 
102 # # $a UA 
200 1 # $a Як консервувати плоди, овочi i м'ясо 
205 # # $a 2-е, випр. i доп. вид. 
210 # # $a К.  $c Держсiльгоспвидав УРСР  $d 1963 
215 # # $a 142 с.  $c iл.  $d 21 см 
300 # # $a Перед назв. авт.: О. Г. Вищепан, М. Є. Мельман, В. Ц. Швiлiх. На оправi авт. не зазначено 
345 # # $9 100000 экз. 
541 1 # $a Как консервировать плоды, овощи и мясо 
700 # 1 $a Вищепан  $b О. Г.  $g Олександр Георгiйович 
701 # 1 $a Мельман  $b М. Є.  $g Михайло Євдокимович 
701 # 1 $a Швiлiх  $b В. Ц.  $g Василь Цезаревич 
801 # 1 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20080220  $g psbo