Организационно-экономические факторы повышения эффективности производства говядины в условиях межхозяйственной кооперации [Микроформа]: Дис. ... канд. экон. наук: Утв. 22.07.87: (08.00.22)

Захавана ў:
Шифр документа: 0487006327,
Тып дакумента: Дысертацыі
Аўтар: Дегтяревич, И. И. (род. 1952)
Апублікавана: Минск , 1987
Фізіч. характарыстыкі: 181 с. : ил.
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
0487006327 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:6:202 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал