Микробиология хлеба и мучных кондитерских изделий: [Для проф.-техн. училищ]

Захавана ў:
Шифр документа: АНД534571, АУД295426,
Тып дакумента: Кнігі
Аўтар: Елецкий, И. К.
Апублікавана: М. : Пищевая пром-сть , 1967
Фізіч. характарыстыкі: 102 с. : илл. ; 22 см
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 2 , даступна: 2 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
АНД534571 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:1:4:112 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал
АУД295426 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:2:2:59 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал