Новая технология производства творога / Центр. ин-т науч.-техн. информации пищевой пром-сти Гос. ком. по пищевой пром-сти при Госплане ССОР

Захавана ў:
Шифр документа: АНД483067,
Тып дакумента: Кнігі
Аўтар: Добрякова, Г. А.
Апублікавана: М. , 1965
Фізіч. характарыстыкі: 25 с. : илл. ; 21 см
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
АНД483067 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:1:4:102 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал