К обоснованию технологии переработки пищевого сырья: (потери пищевых компонентов при некоторых технологических процессах) / Э. Д. Раннак

Захавана ў:
Шифр документа: 44638-6,
Тып дакумента: Выданні з працягам
Аўтар: Раннак, Э. Д.
Апублікавана: Таллин : ТПИ , 1957
Фізіч. характарыстыкі: 11, [1] с. : табл. ; 20 см
Мова: Руская
Серыя: Труды Таллинского политехнического института № 88
Прадмет:

1957, №88: К обоснованию технологии переработки... / Раннак Э. Д.

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
44638-6 ОФХ журналов и продолжающихся изданий (050) 13:4 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал