Какао, шоколад, пралине (конфеты): Сырье, производство, контроль качества. Пер. с нем. / Под ред. канд. техн. наук Т. П. Ермаковой

Захавана ў:
Шифр документа: АН510797, АУ262903,
Тып дакумента: Кнігі
Апублікавана: М. : Пищевая пром-сть , 1966
Фізіч. характарыстыкі: 304 с. : илл. ; 22 см
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 2 , даступна: 2 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
АН510797 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:1:4:108 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал
АУ262903 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:2:2:55 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал