|
|
|
|
|
00000ckm0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br889983 |
005 |
20240528114506.0 |
010 |
# |
# |
$z 2-720-7007-1
$b у пераплёце
|
100 |
# |
# |
$a 19930101d1981 m y0bely50 ||||ba
|
101 |
0 |
# |
$a fre
|
102 |
# |
# |
$a FR
|
109 |
# |
# |
$a da
|
116 |
# |
# |
$a di|v||||||||||||9b
|
200 |
1 |
# |
$a Le guide des vines et de leurs à-côtés
$b Выяўленчы матэрыял
$f Louis Geay
|
205 |
# |
# |
$a 6-e éd.
|
210 |
# |
# |
$a Paris
$c Temps actuels
$d 1981
|
215 |
# |
# |
$a 255 с.
$c іл.
$d 29 см
|
225 |
1 |
# |
$a Collection G
$x 0182-3779
|
320 |
# |
# |
$a Паказальнікі: с. 252―254
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2273335
$a ВІНАГРАДНЫЯ ВІНЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar88393
$a ВІНАГРАДНІКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar31001
$a САРТЫ (с.-г.)
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar5427
$a ВІНАРОБСТВА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar5519
$a СМАКАВЫЯ ЯКАСЦІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar37096
$a ЗАХОЎВАННЕ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3347176
$a КУЛЬТУРА СПАЖЫВАННЯ НАПІТКАЎ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar36501
$a Францыя
$2 BY-auth
|
608 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar11442
$a НАВУКОВА-ПАЗНАВАЛЬНАЯ ІЛЮСТРАЦЫЯ
$2 BYGNR
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar1622749
$d Парыж
$a Францыя
$2 BY-auth
|
660 |
# |
# |
$a e-fr
|
675 |
# |
# |
$a 663.2(44)(0.025.2)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 65.49.29
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$a Geay
$b L.
$g Louis
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20240528
$g RCR
|