Повышение эффективности процесса куттерования мясного сырья на основе разработки новых конструкций ножей: диссертация на соискание ученой степени кандидата технических наук: защищена 28.12.04: утверждена 20.04.05: 05.18.12 / Бренч Андрей Александрович

Захавана ў:
Шифр документа: 26АД6360,
Тып дакумента: Дысертацыі
Аўтар: Бренч, А. А.
Апублікавана: Могилев , 2004
Фізіч. характарыстыкі: 157 л.
Мова: Руская
Прадмет:
Е-дакумент: E-дакумент

ОФХ диссертаций

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
26АД6360 ОФХ диссертаций (042) 11:4:1:16 СВАБОДНЫ Зал диссертаций