|
|
|
|
|
00000cam0a22000004ib4500 |
001 |
BY-NLB-br754218 |
005 |
20130429114856.3 |
010 |
# |
# |
$a 985-6081-34-3.
|
100 |
# |
# |
$a 20050916d2005 u y0bely50 ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a by
|
105 |
# |
# |
$a a g 000yy
|
109 |
# |
# |
$a da
$a hi
|
200 |
1 |
# |
$a Грыбы і грыбная кулінарыя
$e папулярны энцыклапедычны даведнік
$f Галіна Сяржаніна, Іван Яшкін
|
210 |
# |
# |
$a Мінск
$c Беларуская асацыяцыя кулінараў
$d 2005
|
215 |
# |
# |
$a 387с., [24] л. каляр. iл.
$d 24 см.
|
300 |
# |
# |
$a На вокладцы аўтары не паказаны
|
300 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: с. 343-350
|
300 |
# |
# |
$a Алфавітныя паказчыкі: с. 351-385
|
300 |
# |
# |
$a 1000 экз.
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15422
$a КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar8369
$a ГРЫБЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar9774
$a ДАМАШНЯЯ КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar17165
$a МАРЫНАВАННЕ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar8368
$a ГРИБЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar9773
$a ДОМАШНЯЯ КУЛИНАРИЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar17164
$a МАРИНОВАНИЕ
$2 DVNLB
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
675 |
# |
# |
$a 630.283.9(035)
$v 3
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 641.55(035)
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 68.47
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 68.35.01
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.53.30
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-185564
$a Сяржаніна
$b Г. І.
$g Галіна Іванаўна
$c кандыдат біялагічных навук
$f 1930—2008
|
701 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-1443317
$a Яшкін
$b І. Я.
$g Іван Якаўлевіч
$c кандыдат філалагічных навук, мовазнавец
$f 1932—2016
|
701 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-342583
$a Яшкин
$b И. Я.
$g Иван Яковлевич
$c кандидат филологических наук, языковед
$f 1932—2016
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20050916
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060315
$g psbo
|