Повышение пищевой ценности хлебобулочных изделий с применением мицелия гриба Pleurotus ostreatus: автореферат диссертации на соискание ученой степени кандидата технических наук: 05.18.07 / Федорова Рита Александровна

Захавана ў:
Шифр документа: 2Ад130345,
Тып дакумента: Аўтарэфераты дысертацый
Аўтар: Федорова, Р. А.
Апублікавана: Санкт-Петербург , 2003
Фізіч. характарыстыкі: 15 c.
Мова: Руская
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
2Ад130345 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:2:80 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал