Разработка технологий кулинарной продукции функционального назначения: Дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук: 05.18.15: Защищена 10.12.03: Утв. 18.02.04 / Редько Влада Всеволодовна

Захавана ў:
Шифр документа: 26Ад5307,
Тып дакумента: Дысертацыі
Аўтар: Редько, В. В.
Апублікавана: Могилев , 2003
Мова: Руская
Прадмет:
Е-дакумент: E-дакумент

ОФХ диссертаций

Усяго : 1 , даступна: 1 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
26Ад5307 ОФХ диссертаций (042) 11:4:1:14 СВАБОДНЫ Зал диссертаций