|
|
|
|
|
00000cam0a22000004ib4500 |
001 |
BY-NLB-br578591 |
005 |
20170531143407.0 |
010 |
# |
# |
$d Бяспл.
|
100 |
# |
# |
$a 20040212d1958 u y0bely50 ||||ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a by
|
105 |
# |
# |
$a y 000yy
|
109 |
# |
# |
$a da
|
200 |
1 |
# |
$a Значэнне гародніны і пладоў у харчаванні чалавека
$f Я.М.Салавейчык, Г.Я.Годэс
$g М-ва аховы здароўя БССР
|
210 |
# |
# |
$a Мн.
$c Дзярж. выд-ва БССР
$d 1958
|
215 |
# |
# |
$a 24, [2] с.
$d 17 см.
|
225 |
1 |
# |
$a Санітарныя веды - у масы
|
345 |
# |
# |
$9 10000 экз.
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46622
$a ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar21423
$a ОВОЩИ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar36557
$a ФРУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar7411
$a ГІГІЕНА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar21424
$a АГАРОДНІНА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar36558
$a ФРУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar7410
$a ГИГИЕНА ПИТАНИЯ
$2 DVNLB
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
675 |
# |
# |
$a 613.26
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 76.33.35
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-245335
$a Салавейчык
$b Я. М.
$g Якаў Маркавіч
|
701 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-245336
$a Годэс
$b Г. Я.
$g Года Якаўлеўна
$c урач
$f 1901—
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20040212
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060316
$g psbo
|