Значэнне гародніны і пладоў у харчаванні чалавека / Я.М.Салавейчык, Г.Я.Годэс

Сохранено в:
Шифр документа: Ба54676, БА56119, БА56120,
Вид документа: Книги
Автор: Салавейчык, Я. М.
Опубликовано: Мн. : Дзярж. выд-ва БССР , 1958
Физические характеристики: 24, [2] с. ; 17 см.
Язык: Белорусский
Серия: Санітарныя веды - у масы
Предмет:
00000cam0a22000004ib4500
001 BY-NLB-br578591
005 20170531143407.0
010 # # $d Бяспл. 
100 # # $a 20040212d1958 u y0bely50 ||||ca 
101 0 # $a bel 
102 # # $a by 
105 # # $a y 000yy 
109 # # $a da 
200 1 # $a Значэнне гародніны і пладоў у харчаванні чалавека  $f Я.М.Салавейчык, Г.Я.Годэс  $g М-ва аховы здароўя БССР 
210 # # $a Мн.  $c Дзярж. выд-ва БССР  $d 1958 
215 # # $a 24, [2] с.  $d 17 см. 
225 1 # $a Санітарныя веды - у масы 
345 # # $9 10000 экз. 
606 0 # $3 BY-NLB-ar46622  $a ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar21423  $a ОВОЩИ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar36557  $a ФРУКТЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar7411  $a ГІГІЕНА ХАРЧАВАННЯ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar46623  $a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar21424  $a АГАРОДНІНА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar36558  $a ФРУКТЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar7410  $a ГИГИЕНА ПИТАНИЯ  $2 DVNLB 
615 # # $a Белорусский национальный документ 
675 # # $a 613.26  $v 3  $z rus 
686 # # $a 76.33.35  $2 rugasnti 
700 # 1 $3 BY-SEK-245335  $a Салавейчык  $b Я. М.  $g Якаў Маркавіч 
701 # 1 $3 BY-SEK-245336  $a Годэс  $b Г. Я.  $g Года Якаўлеўна  $c урач  $f 1901—  
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20040212  $g psbo 
801 # 1 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20060316  $g psbo