|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br40481 |
005 |
20250219141524.0 |
010 |
# |
# |
$a 985-04-0065-X
$b у пераплёце
|
100 |
# |
# |
$a 19940613d1994 m y0bely50 ||||ba
|
101 |
1 |
# |
$a eng
$c rus
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a y z 000yy
|
109 |
# |
# |
$a hi
|
200 |
1 |
# |
$a Belarusian cuisine
$f compiled by L. D. Derbicheva
$g translated into English by A. Weise and V. Tikhonovich
|
210 |
# |
# |
$a Minsk
$c Uradzhai
$d 1994
|
215 |
# |
# |
$a 94, [1] с.
$d 17 см
|
454 |
# |
0 |
$1 001BY-NLB-br196030
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2242316
$a БЕЛАРУСКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
608 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar3257187
$a КУЛІНАРНАЯ КНІГА
$2 BYGNR
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2219639
$d Мінск
$c Мінскі раён
$b Мінская вобласць
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 641.56(476)(083.12)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
702 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-377222
$a Дербичева
$b Л. Д.
$g Лидия Дмитриевна
$4 220
|
702 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-205201
$a Вейзэ
$b А. А.
$g Апалон Анатолевіч
$c доктар педагагічных навук
$f 1923—2001
$4 730
|
702 |
# |
1 |
$a Tikhonovich
$b V.
$4 730
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20250206
$g RCR
|