Гарчыца, як сыравіна для маслатлушчавай прамысловасці БССР: (па матэрыялах Навукова-даследчага інстытута харчовай прамысловасці) / А. А. Прохараў
Захавана ў:
Тып дакумента: | |
---|---|
Аўтар: | Прохараў, А. А. (1900—1938) |
Апублікавана: | Менск [Мінск] : Дзяржаўнае навукова-тэхнічнае выдавецтва , 1933 |
Фізіч. характарыстыкі: |
54, [1] c. : табл. ; 14 см
|
Мова: | Беларуская |
Прадмет: | |
Е-дакумент: |
E-дакумент
|
ОФХ отдела книгохранения
Усяго : 1 , даступна: 1 | Даступна Замовіць | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|