Гарчыца, як сыравіна для маслатлушчавай прамысловасці БССР: (па матэрыялах Навукова-даследчага інстытута харчовай прамысловасці) / А. А. Прохараў

Сохранено в:
Шифр документа: Ба18453,
Вид документа: Книги
Автор: Прохараў, А. А. (1900—1938)
Опубликовано: Менск [Мінск] : Дзяржаўнае навукова-тэхнічнае выдавецтва , 1933
Физические характеристики: 54, [1] c. : табл. ; 14 см
Язык: Белорусский
Предмет:
Е-документ: E-документ
00000cam0a2200000 ib4500
001 BY-NLB-br315793
005 20190418115751.0
010 # # $d 90 к. 
100 # # $a 20010214d1933 u y0bely50 ||||ca 
101 0 # $a bel 
102 # # $a BY 
105 # # $a a 000yy 
109 # # $a ca 
200 1 # $a Гарчыца, як сыравіна для маслатлушчавай прамысловасці БССР  $e (па матэрыялах Навукова-даследчага інстытута харчовай прамысловасці)  $f А. А. Прохараў 
210 # # $a Менск [Мінск]  $c Дзяржаўнае навукова-тэхнічнае выдавецтва  $d 1933 
215 # # $a 54, [1] c.  $c табл.  $d 14 см 
345 # # $9 1500 экз. 
606 0 # $3 BY-NLB-ar66207  $a ГОРЧИЦА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar1769  $a АГРОТЕХНИКА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar63979  $a МАСЛОЖИРОВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar66208  $a ГАРЧЫЦА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar1770  $a АГРАТЭХНІКА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar63980  $a АЛЕЙНАТЛУШЧАВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ  $2 DVNLB 
607 # # $3 BY-NLB-ar42134  $a Беларусь 
607 # # $3 BY-NLB-ar42135  $a Беларусь 
615 # # $a Белорусский национальный документ 
620 # # $3 BY-NLB-ar2219639  $d Мінск  $c Мінскі раён  $b Мінская вобласць  $2 BY-auth 
675 # # $a 633.853.483(476)  $v 3  $z rus 
686 # # $a 68.35.37  $2 rugasnti 
700 # 1 $3 BY-SEK-352120  $a Прохараў  $b А. А.  $g Аркадзь Аляксеевіч  $c раслінаводства  $c харчовая прамысловасць  $f 1900—1938 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20010214  $g psbo 
801 # 1 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20060315  $g psbo 
856 4 # $u http://content.nlb.by/content/dav/nlb/DDC/DED/6/3/3/ba18453/ba18453.html