|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br300062 |
005 |
20221121140933.0 |
010 |
# |
# |
$d 1 р. 50 к.
|
100 |
# |
# |
$a 20010110d1934 u y0bely50 ||||ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a a ||||000yy
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Новыя віды сыравіны для харчовай прамысловасці
$f Навукова-даследчы інстытут харчовай прамысловасці БССР
$g [адказны рэдактар Н. Дарожкін]
|
210 |
# |
# |
$a Менск [Мінск]
$c Выдавецтва Беларускай акадэміі навук
$d 1934
|
215 |
# |
# |
$a 63, [1] с.
$c табл.
$d 22 см
|
345 |
# |
# |
$9 750 экз.
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar6523
$a ВЫРОШЧВАННЕ РАСЛІН
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar29671
$a СЕЛЬСКАГАСПАДАРЧЫЯ КУЛЬТУРЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar27524
$a РАСЛІННАЯ СЫРАВІНА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar32763
$a СЫРАВІНА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23598
$a ХАРЧОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar4577
$a Беларуская Савецкая Сацыялістычная Рэспубліка
$2 BY-auth
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2219639
$d Мінск
$c Мінскі раён
$b Мінская вобласць
$2 BY-auth
|
660 |
# |
# |
$a e-bw
|
675 |
# |
# |
$a 664.002.3(476)
$v 3
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 633/635(476)
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 65.09.01
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 68.35.01
$2 rugasnti
|
702 |
# |
1 |
$3 BY-NLB-ar2319807
$a Дарожкін
$b М. А.
$g Мікалай Апанасавіч
$c доктар сельскагаспадарчых навук
$f 1905—1993
$4 340
|
711 |
0 |
2 |
$3 BY-PLRB-ar10468410
$a Беларускі навукова-даследчы інстытут харчовай прамысловасці
$c Мінск
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20010110
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060315
$g psbo
|