Новыя віды сыравіны для харчовай прамысловасці / Навукова-даследчы інстытут харчовай прамысловасці БССР

Сохранено в:
Шифр документа: Ба7022, БА7023,
Вид документа: Книги
Опубликовано: Менск [Мінск] : Выдавецтва Беларускай акадэміі навук , 1934
Физические характеристики: 63, [1] с. : табл. ; 22 см
Язык: Белорусский
Предмет:
00000cam0a2200000 ib4500
001 BY-NLB-br300062
005 20221121140933.0
010 # # $d 1 р. 50 к. 
100 # # $a 20010110d1934 u y0bely50 ||||ca 
101 0 # $a bel 
102 # # $a BY 
105 # # $a a ||||000yy 
109 # # $a aa 
200 1 # $a Новыя віды сыравіны для харчовай прамысловасці  $f Навукова-даследчы інстытут харчовай прамысловасці БССР  $g [адказны рэдактар Н. Дарожкін] 
210 # # $a Менск [Мінск]  $c Выдавецтва Беларускай акадэміі навук  $d 1934 
215 # # $a 63, [1] с.  $c табл.  $d 22 см 
345 # # $9 750 экз. 
606 0 # $3 BY-NLB-ar6523  $a ВЫРОШЧВАННЕ РАСЛІН  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar29671  $a СЕЛЬСКАГАСПАДАРЧЫЯ КУЛЬТУРЫ  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar27524  $a РАСЛІННАЯ СЫРАВІНА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar32763  $a СЫРАВІНА  $2 DVNLB 
606 0 # $3 BY-NLB-ar23598  $a ХАРЧОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ  $2 DVNLB 
607 # # $3 BY-NLB-ar4577  $a Беларуская Савецкая Сацыялістычная Рэспубліка  $2 BY-auth 
615 # # $a Белорусский национальный документ 
620 # # $3 BY-NLB-ar2219639  $d Мінск  $c Мінскі раён  $b Мінская вобласць  $2 BY-auth 
660 # # $a e-bw 
675 # # $a 664.002.3(476)  $v 3  $z rus 
675 # # $a 633/635(476)  $v 3  $z rus 
686 # # $a 65.09.01  $2 rugasnti 
686 # # $a 68.35.01  $2 rugasnti 
702 # 1 $3 BY-NLB-ar2319807  $a Дарожкін  $b М. А.  $g Мікалай Апанасавіч  $c доктар сельскагаспадарчых навук  $f 1905—1993  $4 340 
711 0 2 $3 BY-PLRB-ar10468410  $a Беларускі навукова-даследчы інстытут харчовай прамысловасці  $c Мінск 
801 # 0 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20010110  $g psbo 
801 # 1 $a BY  $b BY-HM0000  $c 20060315  $g psbo