|
|
|
|
|
00000cam2a22000004ib4500 |
001 |
BY-NLB-br279939 |
005 |
20070615181518.7 |
010 |
# |
# |
$a 92-871-4324-2
$b в пер.
$d 2500 r.
|
100 |
# |
# |
$a 20001116d2000 u y0rusy50 ca
|
101 |
0 |
# |
$a eng
|
102 |
# |
# |
$a fr
|
105 |
# |
# |
$a a d 000yy
|
109 |
# |
# |
$a ja
|
200 |
1 |
# |
$a Report N 1
|
215 |
# |
# |
$a 276 p.
|
300 |
# |
# |
$a Бібліягр.: с. 17-18, 275
|
300 |
# |
# |
$a Паказ.: с. 267-269.
|
461 |
# |
0 |
$1 001BY-NLB-br279939G30098
$1 2001
$v Vol. 1
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar25565
$a ПРИПРАВЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar60497
$a ЭФИРНОМАСЛИЧНЫЕ КУЛЬТУРЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar10092
$a АРОМАТИЧЕСКИЕ ВЕЩЕСТВА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar26422
$a ПРЯНЫЕ РАСТЕНИЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar51057
$a ПИЩЕВКУСОВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar10847
$a ЗАЩИТА ПРАВ ПОТРЕБИТЕЛЕЙ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar25566
$a ПРЫПРАВЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar26421
$a ВОСТРЫЯ ПРЫПРАВЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar60498
$a ЭФІРНААЛЕЙНЫЯ КУЛЬТУРЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar10093
$a АРАМАТЫЧНЫЯ РЭЧЫВЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar26423
$a ВОСТРАПРЫПРАЎНЫЯ РАСЛІНЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar51058
$a ХАРЧАСМАКАВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar26420
$a ПРЯНОСТИ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar10848
$a АБАРОНА ПРАВОЎ СПАЖЫЎЦОЎ
$2 DVNLB
|
675 |
# |
# |
$a 664.5:366.62
$v 3
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 633.82/.84
$v 3
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 635.7
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 65.55.33
$2 rugasnti
|
710 |
0 |
2 |
$3 BY-NLB-ar170066
$a Council of Europe
|
711 |
0 |
1 |
$3 BY-SEK-610426
$a Committee of Experts on Flavouring Substances.
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20001116
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060315
$g psbo
|