|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br278339 |
005 |
20220905115403.0 |
010 |
# |
# |
$d 1 р. 40 к.
|
100 |
# |
# |
$a 20001102d1933 u y0bely50 ||||ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a a j 000yy
|
109 |
# |
# |
$a ga
|
200 |
1 |
# |
$a Элементарныя работы па хіміі харчовых прадуктаў
$f С. П. Шаланцоў
|
210 |
# |
# |
$a Менск [Мінск]
$c НКЛП БССР, Дзяржаўнае навукова-тэхнічнае выдавецтва, Сектар падручнікаў і навуковай кнігі
$d 1933
|
215 |
# |
# |
$a 111, [1] с.
$c іл.
$d 21 см
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: с. 108―109
|
345 |
# |
# |
$9 2000 экз.
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23597
$a ПИЩЕВАЯ ПРОМЫШЛЕННОСТЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46622
$a ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar36797
$a ХИМИЧЕСКИЙ СОСТАВ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23598
$a ХАРЧОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar36798
$a ХІМІЧНЫ САСТАЎ
$2 DVNLB
|
608 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2274507
$a ЛАБОРАТОРНАЯ РАБОТА
$2 BYGNR
|
608 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2274508
$a ЛАБАРАТОРНАЯ РАБОТА
$2 BYGNR
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2219639
$d Мінск
$c Мінскі раён
$b Мінская вобласць
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 663/664.014(075.32)
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 65.09.03
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.01.33
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-310109
$a Шаланцоў
$b С. П.
$c хімік
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20001102
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060315
$g psbo
|
856 |
4 |
# |
$u http://content.nlb.by/content/dav/nlb/DDC/DED/6/6/3/ba6597/ba6597.html
|