|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br268761 |
005 |
20211007152853.0 |
010 |
# |
# |
$d 1 р.
|
100 |
# |
# |
$a 20000801d1932 u y0bely50 ||||ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a a ||||000yy
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Кансерваванне дрожджаў і спосабы іх скарыстання
$f А. П. Поляк
$g [адказны рэдактар М. Ганчарык]
$g Беларуская акадэмія навук, Інстытут біялагічных навук
|
210 |
# |
# |
$a Менск [Мінск
$c б. в.]
$d 1932
$g Друкарня Беларускай акадэміі навук
|
215 |
# |
# |
$a 68 с.
$c табл., дыяграмы
$d 23 см
|
345 |
# |
# |
$9 1000 экз.
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46622
$a ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar10014
$a ДРОЖЖИ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2143024
$a КОНСЕРВИРОВАНИЕ (пищевая пром-сть)
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar10015
$a ДРОЖДЖЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2143040
$a КАНСЕРВАВАННЕ (харчовая прам-сць)
$2 DVNLB
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
675 |
# |
# |
$a 613.2:663.14.036
$v 3
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 663.14.036
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 76.33.35
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.41.31
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-241212
$a Поляк
$b А. П.
$g Алесь Паўлавіч
$c біёлаг
$f 1889—
|
702 |
# |
1 |
$3 BY-NLB-ar112865
$a Ганчарык
$b М. М.
$g Міхаіл Мікалаевіч
$c доктар біялагічных навук
$c пісьменнік
$f 1899—1986
$4 340
|
712 |
0 |
2 |
$3 BY-NLB-ar10846995
$a Інстытут біялагічных навук
$c Мінск
$4 475
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20000801
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060316
$g psbo
|
856 |
4 |
# |
$u http://content.nlb.by/content/dav/nlb/DDC/DED/6/1/3/ba35951/ba35951.html
|