|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br261685 |
005 |
20180313101345.0 |
100 |
# |
# |
$a 20000609d1932 u y0bely50 ||||ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a a j 000yy
|
109 |
# |
# |
$a ga
|
200 |
1 |
# |
$a Асновы ветэрынарна-санітарнай экспертызы мяса
$e падручнік для ветэрынарных інстытутаў, ветэрынарных дактароў і фельчараў
$f В. Ю. Вольфэрц
|
210 |
# |
# |
$a Менск [Мінск]
$c Дзяржаўнае выдавецтва Беларусі, Вучпедсектар
$d 1932
|
215 |
# |
# |
$a 254 с.
$c іл., табл.
$d 22 см
|
310 |
# |
# |
$a У пераплёце
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія ў канцы раздзелаў
|
345 |
# |
# |
$9 3000 экз.
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar52915
$a ВЕТЕРИНАРНО-САНИТАРНАЯ ЭКСПЕРТИЗА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19368
$a МЯСО
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19366
$a МЯСНЫЕ ПРОДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar52916
$a ВЕТЭРЫНАРНА-САНІТАРНАЯ ЭКСПЕРТЫЗА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19369
$a МЯСА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19367
$a МЯСНЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2219639
$d Мінск
$c Мінскі раён
$b Мінская вобласць
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 619:614.3:637.5(075.8)
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 68.41.41
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 68.39.71
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 68.01.33
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-308726
$a Вольферц
$b В. Ю.
$g Валерыян Юльевіч
$c доктар ветэрынарных навук
$f 1872—1946
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20000609
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060315
$g psbo
|
856 |
4 |
# |
$u http://content.nlb.by/content/dav/nlb/DDC/DED/6/1/9/ba5715/ba5715.html
|