|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br239583 |
005 |
20200224142725.0 |
100 |
# |
# |
$a 19991215d1931 u y0bely50 ||||ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a a ||||000yy
|
109 |
# |
# |
$a ca
|
200 |
1 |
# |
$a Тэхнічная інструкцыя па нарыхтоўцы і пераапрацоўцы з'ядобных грыбоў
$e [інструкцыя кансультавана Плодаагародным навукова-даследчым інстытутам СССР з удзелам цэнтральных нарыхтоўчых сістэм]
$f Саюзплодаагародніна
|
210 |
# |
# |
$a Менск [Мінск
$c б. в.]
$d 1931
$g Друкарня ПП АДПУ БССР
|
215 |
# |
# |
$a 32 с.
$c табл.
$d 21 см
|
345 |
# |
# |
$9 3000 экз.
|
517 |
1 |
# |
$a Тэхнічная інструкцыя па нарыхтоўцы і пераапрацоўцы с'ядобных грыбоў
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar8368
$a ГРИБЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar14396
$a КОНСЕРВАНТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar9773
$a ДОМАШНЯЯ КУЛИНАРИЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar8369
$a ГРЫБЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar14397
$a КАНСЕРВАНТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar9774
$a ДАМАШНЯЯ КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2105263
$a НАРЫХТОЎКІ СЕЛЬСКАГАСПАДАРЧАЙ ПРАДУКЦЫІ
$2 DVNLB
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2219639
$d Мінск
$c Мінскі раён
$b Мінская вобласць
$2 BY-auth
|
675 |
# |
# |
$a 635.8
$v 3
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 641.55(083.12)
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 68.35.51
$2 rugasnti
|
711 |
0 |
0 |
$3 BY-NLB-ar13695742
$a "Саюзплодаагародніна"
$g усесаюзнае аб'яднанне
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 19991215
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060315
$g psbo
|
856 |
4 |
# |
$u https://elib.nlb.by:8070/viewer/?markID=BY-NLB-br239583&fileID=2351395
|