|
|
|
|
|
00000cam0a22000004ib4500 |
001 |
BY-NLB-br222545 |
005 |
20130429100858.6 |
010 |
# |
# |
$d 95 к.
|
100 |
# |
# |
$a 19980114d1931 u y0bely50 ca
|
101 |
0 |
# |
$a rus
|
105 |
# |
# |
$a a 000yy
|
109 |
# |
# |
$a ca
|
200 |
1 |
# |
$a Сучасны стан і тэхніка выпрацоўкі натуральных фруктовых сокаў у Нямеччыне і Швейцарыі
|
210 |
# |
# |
$a [Горы-Горкі]
$c Белдзяржвыд
$d 1931
|
215 |
# |
# |
$a 91 с.
|
300 |
# |
# |
$a Бібліягр.: с.89-90.
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3641
$a БЕЗАЛКОГОЛЬНЫЕ НАПИТКИ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar36555
$a ПЛОДОВО-ЯГОДНЫЕ СОКИ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar33870
$a ТЕХНОЛОГИЯ ПРОИЗВОДСТВА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2143024
$a КОНСЕРВИРОВАНИЕ (пищевая пром-сть)
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3364268
$a 20 ВЕК 30-е ГОДЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3642
$a БЕЗАЛКАГОЛЬНЫЯ НАПІТКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar36556
$a ПЛАДОВА-ЯГАДНЫЯ СОКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2143040
$a КАНСЕРВАВАННЕ (харчовая прам-сць)
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar33871
$a ТЭХНАЛОГІЯ ВЫТВОРЧАСЦІ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar7310
$a Германия
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar38048
$a Швейцария
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar7311
$a Германія
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar38049
$a Швейцарыя
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
675 |
# |
# |
$a 663.81
$v 3
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 64.863.813
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 65.53.39
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 65.51.29
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-290117
$a Гуржы
$b Р.
$g Раман
$c сельская гаспадарка
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 19980114
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060315
$g psbo
|