|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br217453 |
005 |
20220804114023.0 |
010 |
# |
# |
$b У пераплёце
$d 20 к.
|
100 |
# |
# |
$a 19970926d1966 u y0bely50 ||||ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a a ||||000cy
|
200 |
1 |
# |
$a Як робіцца цукар
$e [для сярэдняга і старэйшага ўзросту]
$f А. Заяц
|
210 |
# |
# |
$a Мінск
$c Беларусь
$d 1966
|
215 |
# |
# |
$a 54, [2] с.
$c іл.
$d 20 см
|
345 |
# |
# |
$9 6000 экз.
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar29145
$a ЦУКРОВАЯ ПРАМЫСЛОВАСЦЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar29143
$a ЦУКРОВЫЯ БУРАКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar29137
$a ЦУКАР
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2732023
$a ТЭХНАЛОГІЯ ВЫТВОРЧАСЦІ ПРАДУКТАЎ ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar4577
$a Беларуская Савецкая Сацыялістычная Рэспубліка
$2 BY-auth
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
660 |
# |
# |
$a e-bw
|
675 |
# |
# |
$a 087.5:664.1(476)
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 65.37.29
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-216988
$a Заяц
$b А. Ф.
$g Аляксандр Фёдаравіч
$c пісьменнік
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 19970926
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060316
$g psbo
|