Замораживание пищевых продуктов жидким азотом / В. В. Бурец

Захавана ў:
Шифр документа: Ба122277, БА121694, АНД757756,
Тып дакумента: Кнігі
Аўтар: Бурец, В. В.
Апублікавана: Минск : БелНИИНТИ , 1972
Фізіч. характарыстыкі: 35, [1] с. : ил., табл. ; 20 см
Мова: Руская
Серыя: Обзорная информация
Прадмет:

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 3 , даступна: 3 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
Ба122277 ОФХ отдела книгохранения (039) 15:4:4:15 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал
БА121694 ОФХ отдела книгохранения (039) 15:4:4:15 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал
АНД757756 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:1:5:151 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал