|
|
|
|
|
00000cam0a22000004id4500 |
001 |
BY-NLB-br167211 |
005 |
20170727115727.0 |
100 |
# |
# |
$a 19971109d1995 u y0bely50 ||||ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a by
|
105 |
# |
# |
$a a m 000yy
|
106 |
# |
# |
$a h
|
109 |
# |
# |
$a ab
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Беларуская народная кулінарыя XIX-пачатку XX стагоддзя: (Структурны аналіз)
$e Дыс. на атрым. вучон. ступ. канд. гіст. навук
$e 07.00.07
$f АН Беларусі, Ін-т мастацтвазнаўства, этнаграфіі и фальклору ім. К.Крапівы
|
210 |
# |
# |
$a Мн.
$d 1995
|
300 |
# |
# |
$a Бібліягр.: л. 116-127 (185 назв.)
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15420
$a КУЛИНАРИЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19990
$a НАЦИОНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar34368
$a ТРАДИЦИИ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar12432
$a ИСТОРИЯ ВОПРОСА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar34369
$a ТРАДЫЦЫІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar12433
$a ГІСТОРЫЯ ПЫТАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2395842
$a 19 ВЕК
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2395837
$a 20 ВЕК
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2395843
$a 19 СТАГОДДЗЕ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2395838
$a 20 СТАГОДДЗЕ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar42134
$a Беларусь
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar42135
$a Беларусь
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
675 |
# |
# |
$a 641.568(476)(091)
$v 3
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 392.8(476)
$v 3
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 13.19
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 07.00.07
$2 nsnrrb
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-410500
$a Навагродскі
$b Т. А.
$g Тадэвуш Антонавіч
$c доктар гістарычных навук
$f нар. 1965
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 19971109
$g psbo
|
801 |
# |
1 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20060316
$g psbo
|
856 |
4 |
# |
$u http://content.nlb.by/content/dav/nlb/DDC/DD/26ad751.pdf
|