Разработка технологии кулинарной продукции с использованием сои: Автореф. дис. на соиск. учен. степ. канд. техн. наук: 05.18.16 / Могил. технол. ин-т

Захавана ў:
Шифр документа: 2Ад19316, 2Н//176792(039),
Тып дакумента: Аўтарэфераты дысертацый
Аўтар: Омарова, Э. М.
Апублікавана: Могилев , 1996
Фізіч. характарыстыкі: 16 с.
Мова: Руская
Прадмет:
Е-дакумент: E-дакумент

ОФХ отдела книгохранения

Усяго : 2 , даступна: 2 Даступна  Замовіць

Інфармацыя аб экземплярах

Шыфр Фонд Месца знаходжання статус экзэмпляра Чытальная зала
2Ад19316 ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:2:74 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал
2Н//176792(039) ОФХ отдела книгохранения (039) 11:4:3:92 СВАБОДНЫ Рекомендованный ЧитЗал