|
|
|
|
|
00000cam0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0001888605 |
005 |
20240208090757.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-1-78023-904-0
$b у пераплёце
|
100 |
# |
# |
$a 20240116d2018 k y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a eng
|
102 |
# |
# |
$a GB
|
105 |
# |
# |
$a ach z 001yd
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Bountiful empire
$e а history of Ottoman cuisine
$f Priscilla Mary Işin
|
210 |
# |
# |
$a London
$c Reaktion Books
$d 2018
|
215 |
# |
# |
$a 272 с.
$c іл.
$d 26 см
|
300 |
# |
# |
$a Гласарый: с. 205―206
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: с. 256―264, бібліяграфія ў заўвагах: с. 207―255
|
320 |
# |
# |
$a Паказальнік: с. 269―272
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar69841
$a ТУРЭЦКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2648373
$a ГІСТОРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar43607
$a ГІСТОРЫЯ КУЛЬТУРЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23588
$a ЕЖА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar46623
$a ХАРЧОВЫЯ ПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4947399
$a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar34896
$a Турцыя
$2 BY-auth
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar22169
$a Асманская імперыя
$2 BY-auth
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar1584083
$d Лондан
$a Вялікабрытанія
$2 BY-auth
|
660 |
# |
# |
$a a-tu
|
675 |
# |
# |
$a 641.56(560)(091)
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 394.1(560)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 03.91
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 13.09
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 13.91
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$a Işin
$b P. M.
$g Priscilla Mary
$f нар. 1951
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20240116
$g RCR
|