|
|
|
|
|
00000ckm0a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0001886228 |
005 |
20240221104029.0 |
010 |
# |
# |
$a 978-619-7496-92-5
$b у пераплёце
|
100 |
# |
# |
$a 20240109d2023 m y0bely50 ca
|
101 |
0 |
# |
$a bul
|
102 |
# |
# |
$a BG
|
116 |
# |
# |
$a di|c||||||||||||9b
|
200 |
1 |
# |
$a Българска кухня в 4 сезона
$b Выяўленчы матэрыял
$f Мирослав Гочев, Жельо Тодоров
|
205 |
# |
# |
$a 2-о изд.
|
210 |
# |
# |
$a София
$c Българска история
$d 2023
|
215 |
# |
# |
$a 166, [1] с.
$c іл.
$d 25х25 см
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4341
$a БАЛГАРСКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4947399
$a КУЛЬТУРА ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15423
$a КУЛІНАРНЫЯ РЭЦЭПТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3337972
$a ПРЫЁМЫ ПРЫГАТАВАННЯ ЕЖЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar4253
$a СТРАВЫ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar4337
$a Балгарыя
$2 BY-auth
|
608 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar3257187
$a КУЛІНАРНАЯ КНІГА
$2 BYGNR
|
620 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar1724142
$d Сафія
$2 BY-auth
|
660 |
# |
# |
$a e-bu
|
675 |
# |
# |
$a 641.51/.54(497.2)
$v 4
$z rus
|
675 |
# |
# |
$a 641.56(=163.2)(083.12)
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 75.35
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$a Гочев
$b М.
$g Мирослав
|
701 |
# |
1 |
$a Тодоров
$b Ж.
$g Жельо
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20240109
$g RCR
|