|
|
|
|
|
00000caa2a2200000 iz4500 |
001 |
BY-NLB-br0001765364 |
005 |
20220504140501.0 |
100 |
# |
# |
$a 20220427d2022 k y0bely50 ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
$d rus
$d eng
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a y z 000yy
|
109 |
# |
# |
$a zz
|
200 |
1 |
# |
$a Дзікарослыя расліны ў народнай кулінарыі беларусаў Любаншчыны (2-я палова XX ― пачатак XXI ст.)
$f Шаўчэнка Я. С.
|
300 |
# |
# |
$a Рэзюмэ на рускай і англійскай мовах
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія ў канцы артыкула
|
463 |
# |
0 |
$1 001BY-NLB-br0001419265
$1 2001
$v 2022. ― Вып. 31. ― С. 431―438
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19611
$a НАРОДНАЯ КУЛЬТУРА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar9256
$a ДЗІКАРОСЛЫЯ РАСЛІНЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3750
$a БЕЛАРУСЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2418416
$a 20 СТАГОДДЗЕ ДРУГАЯ ПАЛОВА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar71271
$a 21 СТАГОДДЗЕ ПАЧАТАК
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar15421
$a КУЛІНАРЫЯ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar2173074
$a Любанскі раён (Мінская вобласць)
$2 BY-auth
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar77428
$a Беларусь, Рэспубліка
$2 BY-auth
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
660 |
# |
# |
$a e-bw
|
675 |
# |
# |
$a 392.8(476.1)
$v 4
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-668751
$a Шаўчэнка
$b А. С.
$g Аляўціна Сяргееўна
$c кандыдат філалагічных навук
$f нар. 1936
$4 070
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20220427
$g RCR
|