|
|
|
|
|
00000cam2a2200000 ib4500 |
001 |
BY-NLB-br0001719601 |
005 |
20211006134159.0 |
100 |
# |
# |
$a 20210922d1902 k y0bely50 ba
|
101 |
0 |
# |
$a pol
|
102 |
# |
# |
$a PL
|
105 |
# |
# |
$a a z 000yy
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Wyrób dekstryny, cukru, syropu, karmelu i saga z krochmalu
|
210 |
# |
# |
$d 1902
|
215 |
# |
# |
$a 108, [2] с.
$c іл.
|
311 |
# |
# |
$a Алігат. Прыплецены да: Kartofle, ich uprawa i zastosowanie w gospodarstwie i przemyśle. T. 2. Warszawa, 1899
|
461 |
# |
1 |
$1 001BY-NLB-br0000950244
$1 2001
$v T. 3
|
482 |
# |
0 |
$1 001BY-NLB-br0000936253
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar86554
$a БУЛЬБА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2880466
$a БУЛЬБЯНЫ КРУХМАЛ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar23261
$a ПЕРАПРАЦОЎКА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2266283
$a ПРАДУКТЫ ПЕРАПРАЦОЎКІ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3206891
$a КРУХМАЛАПРАДУКТЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar25862
$a ВЫТВОРЧАСЦЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2732023
$a ТЭХНАЛОГІЯ ВЫТВОРЧАСЦІ ПРАДУКТАЎ ХАРЧАВАННЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2384849
$a ДЭКСТРЫНЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar81977
$a ПАТАКА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar57837
$a КАРАМЕЛЬ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar13310766
$a САГА (прадукт)
$2 DVNLB
|
675 |
# |
# |
$a 664.2.02
$v 4
$z rus
|
686 |
# |
# |
$a 65.39
$v 6
$2 rugasnti
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20210922
$g RCR
|