|
|
|
|
|
00000caa2a2200000 iz4500 |
001 |
BY-NLB-br0001719301 |
005 |
20211125204550.0 |
100 |
# |
# |
$a 20210921d2021 kw y0bely50 ca
|
101 |
0 |
# |
$a bel
|
102 |
# |
# |
$a BY
|
105 |
# |
# |
$a a z 000yy
|
109 |
# |
# |
$a aa
|
200 |
1 |
# |
$a Развіццё этнакулінарнага турызму
$f Тадэвуш Навагродскі
|
215 |
# |
# |
$c фат.
|
320 |
# |
# |
$a Бібліяграфія: 11 назв.
|
463 |
# |
0 |
$1 001BY-NLB-br491680
$1 2001
$v 2021. ― № 7. ― С. 28―33
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar6710633
$a ЭТНАКУЛЬТУРНЫ ТУРЫЗМ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19991
$a НАЦЫЯНАЛЬНАЯ КУХНЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar19610
$a НАРОДНАЯ КУЛЬТУРА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar13824541
$a ХАРЧАВАННЕ ЧАЛАВЕКА
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar7470207
$a ТУРЫСТЫЧНЫЯ ЗОНЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar6976029
$a ТУРЫСЦКІ ПАТЭНЦЫЯЛ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar2861782
$a ТУРЫСЦКІЯ РЭСУРСЫ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar39807
$a ЭТНАГРАФІЯ
$2 DVNLB
|
606 |
0 |
# |
$3 BY-NLB-ar3750
$a БЕЛАРУСЫ
$2 DVNLB
|
607 |
# |
# |
$3 BY-NLB-ar42135
$a Беларусь
$2 BY-auth
|
610 |
0 |
# |
$a Этнакулінарны турызм
|
615 |
# |
# |
$a Белорусский национальный документ
|
660 |
# |
# |
$a e-bw
|
675 |
# |
# |
$a 338.48-6(476)
$v 4
|
675 |
# |
# |
$a 392.8(=161.3)
$v 4
|
686 |
# |
# |
$a 71.37.05
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 71.37.75
$v 6
$2 rugasnti
|
686 |
# |
# |
$a 03.61.91
$v 6
$2 rugasnti
|
700 |
# |
1 |
$3 BY-SEK-410500
$a Навагродскі
$b Т. А.
$g Тадэвуш Антонавіч
$c доктар гістарычных навук
$f нар. 1965
|
801 |
# |
0 |
$a BY
$b BY-HM0000
$c 20210921
$g RCR
|